sebelum ni xpernah g cek mana2

Kalau pregnant dh masuk 2bulan perlu pergi klinik ke??

5 Balas

Boleh pergi klinik dah tu buat confirmation and buka buku pink tu terus.. Tapi bergantung pada kkia tempat tu jugak.. Ada yang boleh buka buku awal, ada yang kena tunggu lewat sikit.. Kalau sis nak senang sis call dulu klinik tu tanya macam mana

Kalau sis cek upt dah positif, boleh terus makan folic acid. Cari di farmasi. Utk confirmation, boleh scan di klinik swasta tapi sy suggest tunggu kandungan 10 minggu ke atas

Ya perlu sis.. Nnti gi kk buka buku pink before 12w..

2bulan wktu sesuai buka buku

Perlu...