Tanda pregnant

Kalau pregnant biasanya akan sakit breast atau sakit nipple ya?

15 Balas

ni pengalaman sy, waktu pregnant anak ke2 & ke3 ada tanda2 sakit breast & rasa tegang, area nipple tu rasa sakit sgt wlupun try picit2 manja. pregnant pertama & ke4 xde tanda2 sakit breast

sy sampai skrg 14w tak rasa apa2 je..mcm biasa je mcm nak period tu.tu pun kdg2 je berdenyut sakit on off .risau jgk normal ke tak ye.harap adalah susu badan lepas bersalin nnt

sy rasa mcm sama je mcm nak period tu..takde yg sakit2 sgt tu.kdg2 je mcm berdenyut.dah masuk minggu6 baru terasa tu pun on off je jgk

breast rasa lain macam dari biasa.. tapi tgok org jugak.. mcm saya anak 1st mmg sakit breast 2nd x rasa pape.. huhu

Xde jwapan utk ni period subur pregnant simptom sama. Check upt je utk nk tau pregnant ke x.

tanda pregnant & tanda period lbh kurang sama je. nak tau pregnant ke x, upt je jawapan dia

ada² untk third time ni saya rasa skit awal klw yg first msa nk depat2 branak bru skit

kadang nak period pun boleh jadi mcm tuhh... nak tahuu pregnant ka tak boleh check upt

Saya pregnant 13w, sakit both nipples & breast.

sy 2kli preg,dua2 rasa senstif breast..