isteri cinta kedua suami

Kalau naik kreta dengan suamii dan iibu mertua, biasanya istri akan duk kt mna? Bllkg ke deppan? Sy duk blkg.. suami pn suh duk bblkg.. tp bla sarat mngandung ni rasa sedih dan tersisih je bila kna duk blkg..huhu..?

43 Balas

Ada kes ke kalau duk blkg or depan? 😂. Sy tak tahu. Biasa sy duk depan je. Bg sy blkg ke depan ke, sama je 😂. Cuma kalau ngan FIL biasa dia dduk depan sbb nk borak dgn husb. Kalau dengan MIL sy duk depan je. Bg sy mereka istimewa, so tak patut duk depan. Sbb nya bg sy siapa yang duduk belakang ibarat dilayan sepeeti "puteri" yang perlu kita jaga, kita bg perkhidmatan yg terbaik. 😂 Sy tak kisah pun mana². Apa apa pun kita kena ingat yang MIL adalah syurga Suami. Apa apa memang perlu dia utamakan ibunya. 😘. Jadi rasanya takbperlu kot ada perasaan sakit hati ke, terasa ke. Think positive. Tak boleh lah kita tgok sisi buruk suami je, haaa maksdnya bila tiada MIL, macam mana suami jaga awak? Mesti okayy je kan. Hehehe. Ehhh terbebel panjang pula