isteri cinta kedua suami

Kalau naik kreta dengan suamii dan iibu mertua, biasanya istri akan duk kt mna? Bllkg ke deppan? Sy duk blkg.. suami pn suh duk bblkg.. tp bla sarat mngandung ni rasa sedih dan tersisih je bila kna duk blkg..huhu..?

43 Balas

tak tau nak cakap apa. so far mil suruh sy duduk depan je. sebab dia tahu orang sudah berumahtangga. sudah besar semua. syukur harap sampai bila bila memahami. kdg saya yg suruh dia duduk depan. . 🤭