isteri cinta kedua suami

Kalau naik kreta dengan suamii dan iibu mertua, biasanya istri akan duk kt mna? Bllkg ke deppan? Sy duk blkg.. suami pn suh duk bblkg.. tp bla sarat mngandung ni rasa sedih dan tersisih je bila kna duk blkg..huhu..?

43 Balas

x pe lah, nanti anak dah lahir selalunya suami jadi cinta kedua isteri. yg pertama anak 😁

Kadang depan, kadang belakang😌 Tak kisah pun, sbp adik ipar ada duduk belakang jugaa 😌

Sye mil takde pulak heboh nak dok depan. So far kalau naik sama mmg dia dduk belakang.

Bagi saya memang patut ibu mertua duduk depan. Itukan syurga suami😊

Sya menghormati emak ke mak mertua ke abah ke abah mertua ke

isteri dik belakang Klau emak duk depan

Saya selalu duduk depan.. Hehe

sy dpn ke blkg ke ok jee..

bagitulah cara saya

sy pilih duk blkg