Naik bintik2 merah

Kalau naik biji merah ni kenapa ye? Ruam susu ke ni#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Naik bintik2 merah
38 Balas

ank sy sebulan kena mcm ni kt muka. igt ruam panas. rupanya alergik cadar katil. sy guna minyak kelapa dara & chetaphil cream. Alhamdulillah 3hr baik. ruam panas xmcm ni. biasa ruam kt pelipat2 leher lengan. klu kena kt muka serata smpai terlinga tu alergik fabrik, cadar. sy skrg klu baringkan anak alas guna kain lembut