Pelik ke?

Kalau awal pregnant ni nk gosok gigi mual ? Kulit muke kering gile .. Bibir kering ? Help me

44 Balas

Morning sickness selalunya begitu. Dulu I dapat few tips from doctor, lepaskan mual muntah morning sickness dulu. Biar kan beberapa minit baru gosok gigi. Selain tak mual masa gosok gigi, kesihatan gigi jugak terjamin sebab lepas kita muntah selalunya acid perut masih ada dibahagian mulut terutama gigi. Kalau kita tambah dengan ubat gigi masa menggosok boleh percepat proses pereputan gigi.

5y ago

Betul. At least 30 minit lepas muntah baru gosok gigi