Assalamualaikum semua sahabat² Asian Parents I'm back after a few years Sy seorg nurses

Kalau ada apa² soalan nk tny boleh jaa tny yaa & jgn lupa follow sy,TQ🤍

77 Balas

Assalamualaikum nurse sye nk tnye adakah sye ni meroyan....sye dri start bersalin dan berpantang emosi sye asyik terganggu je... dri pagi bawa ke mlm asyik nangis je....dan bila ank sye menangis sye rse nk pukul je....dan sye slalu ckp sorang2 diri bila kt cermin....bila pndang muka suami dgn ank rse nk marah....pastu nangis...😔

2y ago

w'salam b'dasarkan cerita sis,sy rasa yaa mungkin sis tgh mengalami postpartum blues. sebaiknya sis segera dptkan rawatan Doc utk masalah sis ney. jgn dibiar melarat nnt akan jd masalah kesihatan yg lain pula. sis perlu jumpa Doc sesegera yg mungkin ya sis. sy doakan sia terus kuat lawan emosi tu yaa. kena still +ve selalu & berkongsi rasa dgn suami atau parent ok. harap m'bantu sis. TQ💕