Mama yang mana satu sejak hamil?

Kadang tu bila sedang hamil ada ibu yang lagi suka duduk rumah kan. Ibu-ibu pula yang mana satu? Jom kongsikannya di ruangan komen👇🥰

Mama yang mana satu sejak hamil?
219 Balas

masa anak pertama suka jalan , suka kemas rumah sampai Toto pinggan mangkuk susun cantik , sampai abie ckp .. xreti ke duduk diam ke 🤣 tp anak ke dua , langsung malas .. takut nak keluar .. duk diam Jee kat rumah .. rasa lebih selesa .. masak pun alahan teruk .. sampai 2nd trimester .. in Shaa Allah .. raya fitri bersalin .. 🥰