Mama yang mana satu sejak hamil?

Kadang tu bila sedang hamil ada ibu yang lagi suka duduk rumah kan. Ibu-ibu pula yang mana satu? Jom kongsikannya di ruangan komen👇🥰

Mama yang mana satu sejak hamil?
219 Balas

saya ni Jenis B Dan D ...suke duk umah buat pelbagai aktiviti indoor semasa preggy ..and suka buat hal sendiri...saya housewife jadinya dah biasa bersendirian ketika suami tiada...pagi dia keje ptg dia balik...hari hari saya duk umah je dah terbiasa😂😂😂 aktiviti indoor saya buat la senaman ringan...melayan drama Kdrama,Jdrama,Cdrama.....Lepas Tu main game 🎮 hahaha...memasak...mengemas...menanam...ape lagi ekk 🤔 haaa membasuh ...penat...rehat tengok drama or main game computer 😅😂