Mama yang mana satu sejak hamil?

Kadang tu bila sedang hamil ada ibu yang lagi suka duduk rumah kan. Ibu-ibu pula yang mana satu? Jom kongsikannya di ruangan komen👇🥰

Mama yang mana satu sejak hamil?
219 Balas

suka berjalan 😂 dri awl mngandung smpai dah sarat. g pulau pinang,pulau pangkor,g pantai,genting,cameron,pd,mandi air terjun hiking mcm2😂 berjalan sbb tau kne jalan puas2 nnti dah kluar baby, kne hold dulu brjalan tu sbb nk besarkan bby. ni dah 5 bulan trkandas kt rumah tak jalan2 ..takat g kenduri,rumah parent n in law😂