Mama yang mana satu sejak hamil?

Kadang tu bila sedang hamil ada ibu yang lagi suka duduk rumah kan. Ibu-ibu pula yang mana satu? Jom kongsikannya di ruangan komen👇🥰

Mama yang mana satu sejak hamil?
219 Balas

B. suka duduk rumah. sejak hamil mmg xsuka keluar mahupun tgk org atau brurusan dgn org. entahlah knpe,sya mls smua tu. nk duduk rumah sorang²,suasana sunyi bru tenang 🤣

1y ago

sama sis,suami sya sampai cakap sya ni xnak berkawan dgn org🤣suka dduk sorang2 dlm rumah pastu ttup semua tingkap rasa tenang jer..