nadi laju hi mommy semua, nadi kalau laju mcm mne nk control ? diri rase okay tapi misi risau sngt

kadang stress jugak pk pasal nadi ni .. itu je sangkut .. 😪

1 Balas

Nadi sis berapa paling tggi? Sy pun nadi laju.. Paling tggi 126..tu pun kena buat ecg 3x..ambil darah 4x..hmm result darah okey..

7mo ago

Itu lah.. Sy 2x kena pergi hospital sbb nadi laju.. Tp scan jantung x pnh buat.. Baru buat Ecg n ambil darah.. Result darah smua okey.. X tahu lah esok checkup apa lagi doc suruh buat.. Hmm