Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!

Jom sertai peraduan Cari & Menang dan anda berpeluang untuk bawa pulang set produk dari Bossmama bernilai RM197.90! Tunggu apa lagi, klik di sini SEKARANG: https://community.theasianparent.com/contests

Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!
317 Balas

Total ada 4 Bra jenama BOSSMAMA 1. lihat Pada bahagian kiri gambar di atas pada gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. 2.wanita yg memakai baju berwarna biru gelap yg sedang memegang hanger yg pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. 3.lihat bahagian atas ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM yg berada di atas kotak. 4.lihat pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE TERIMA KASIH #Bossmama #theasianparents

Saya dapati terdapat 4 bra di dalam gambar tersebut : 1) Satu bra berwarna merah jambu berada tergantung di sebelah dress berwarna hijau 2) Satu bra berwarna hijau dipegang oleh hakak gojes berambut perang yg memegang dress berwarna merah 3) Satu bra berwarna hitam terletak di atas kotak pink di atas shelf 4) Satu bra berwarna beige tergantung dihujung penyangkut baju dekat hakak lawa yg sedang window shoping memakai dress biru berambut hitam panjang Semoga ada rzeki saya dan bby di dalam perut 🥰

Total ada 4 Bra jenama BOSSMAMA 1. lihat Pada bahagian kiri gambar di atas pada gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. 2.wanita yg memakai baju berwarna biru gelap yg sedang memegang hanger yg pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. 3.lihat bahagian atas ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM yg berada di atas kotak. 4.lihat pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE ig:mummy_raudhah

SEMOGA ADA REZEKI ERRA HI #theasianparent #bossmama ada 4 bra bossmama dalam gambar - Satu warna merah jambu dekat penyangkut baju sebelah kiri - Satu warna hijau dipegang wanita berbaju dress warna hitam - Satu warna hitam diatas rak baju sebelah lift - Satu warna beige dekat penyakut baju sebelah kanan yang sedang dibelek oleh wanita berbaju dress warna navy blue total ada 4 bra bossmama semoga rezeki saya dapat hadiah dari pihak theasianparent and bossmama AMINNNNN

Assalamualaikum dan salam sejahtera, disini saya ingin sertakan jawapan saya untuk contest ini. Disini terdapat 4 warna bra Bossmama yang berbeza antaranya ialah: 1)Warna merah pada rak baju yg pertama 2)Warna hijau yang dipegang oleh seorang perempuan 3)Warna hitam dibahagian atas rak 4)Warna kulit atau warna nude di bahagian rak hujung Semoga terselit rezeki saya dan anak untuk memenangi produk dari Bra Bossmama ini aamiin2🤲🏻 #theasiantparent #braBossmama

Total ada 4 Bra jenama #BOSSMAMA 1. lihat Pada bahagian kiri gambar di atas pada gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. 2.wanita yg memakai baju berwarna biru gelap yg sedang memegang hanger yg pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. 3.lihat bahagian atas ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM yg berada di atas kotak. 4.lihat pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE

Total ada 4 Bra jenama BOSSMAMA 1. lihat Pada bahagian kiri gambar di atas pada gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. 2.wanita yg memakai baju berwarna biru gelap yg sedang memegang hanger yg pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. 3.lihat bahagian atas ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM yg berada di atas kotak. 4.lihat pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE.

Jawapan saya ada 4 Bra Bossmama 1. Warna Merah di bahagian kiri penyangkut baju 2. Warna Hijau dipegang oleh wanita berbaju dress hitam 3. Warna Hitam yang ada di bahagian rak atas kotak 4. Warna Beige colour di bahagian kanan penyangkut baju IG: noranord6 Done follow IG Bossmama.my & TheAsianParent_my Semoga ada Rezeki saya dan Baby Aamiin3x In Shaa Allah. Bossmama sentiasa menjadi pilihan Terbaik Ibu2 di Malaysia untuk Nursing & Pumping Bra 🌹🌹🌹

Semoga ada rezeki for my first baby 💕 Coming this december 🌹 Ada 4 BOSSMAMA BRA di dalam gambar 1. Bra warna merah jambu Bossmama disangkut di penyangkut baju paling kiri dalam gambar 2. Bra warna hijau Bossmama dipegang seorang wanita yang berdiri di depan lift 3. Bra warna hitam Bossmama terletak di atas kotak dibahagian atas rak 4. Bra warna beige Bossmama tersangkut dipenyangkut paling kanan di dalam gambar Sekian terimakasih 👶🏻

jumlah bra Bossmama = 4 1. bra Bossmama berwarna magenta/pink di bahagian kiri penyangkut baju 2. bra Bossmama berwarna hijau tua sedang dipegang oleh wanita bergaun hitam 3. bra Bossmama berwarna hitam di atas kotak bahagian rak atas rak penyangkut baju 4. bra Bossmama berwarna beige atu nude tersangkut di sebelah kanan wanita bergaun biru tua BRA BOSSMAMA sememangnya terbaik untuk ibu-ibu.. semoga saya berpeluang untuk memakai bra Bossmama