Ibu, berapa lama anda berpantang ya?

Jom kongsikan pengalaman anda bersama kami🥰 Berapa lama ibu berpantang ya? Berapa hari waktu berpantang yang sebetulnya ya?🤔

Ibu, berapa lama anda berpantang ya?
657 Balas

Tak pantang. Sebabkan 7 hari rehat di hospital, hari ke 2-3 jalan dah ok. lepas discharge tiap hari follow up kk. so banyak berjalan so lagi cepat sihat. luka jahitan pun cepat sembuh walaupun tak pantang makanan. tapi makan beragak la hihi

3y ago

hehe betul. hujung tu min setuju sangat. makan kena berjaga. hebat mommy 💪💕