Wean off baby fully df

Jenis ank saya suka mengempeng kalau nak tido, kalau tk mengempeng slagi tu la dia tk dpt nak tido. Ssh tak kalau kita nak wean off anak yg jenis ngempeng ni?

1 Balas

Anak2 saya semua macam tuu jenis ngempeng Tapi saya okay jaa Sebab saya dah set mind dari awal Kajian pon cakap ibu2 takkan dapat tidur lena sampai anak2 umur 6tahun… Kalau nak wean off bergantung pda baby Anak sulung saya senang wean off takda letak apa2 umur genap 2thn dia wean off Anak kedua macam2 cara jugak guna umur genap 3thn baru wean off Kena try n error mana baby sesuai mana tak sesuai

2mo ago

baik. terima kasih