car seat

jenama car seat apa yg bagus utk baby eh? baru 3month.. tp berat dah 8kg lah.. nak tahu yg selesa utk baby ?..

4 Balas

Sis kena tau apa preference sis, macam mana yang sis nak jenis kereta sis tu sesuai tak dengan carseat yang nak dipasang. Banyak kriteria sebenarnya. -kereta ada top tether? Pakai isofix atau manual? -baby jenis cepat meninggi? Maybe kena pakai booster seat -budget sis dalam berapa ringgit? -size kereta sis sesuai dengan size carseat? Since carseat ada jenis besar, lebar, slim, etc -sis mencari yang boleh pusing 360 atau biasa? More info sis boleh baca di blog sini 😊 https://simplynoorul.com/7-tips-basic-beli-car-seat-untuk-anak/