Hai moms. Yang nie penempelan ke?

Irregular period dan last period 11/11/23. UPT masih negative. Setakat nie saya rasa letih yang luar biasa dekat 2 minggu. Lepas tu kadang cramp perut. sejak TTC nie setiap kali cycle memang harapan sangat tinggi nak pregnant. Dah 3 hari saya ada spotting macam dalam gambar. #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing

Hai moms. Yang nie penempelan ke?
6 Balas

tak ada siapa boleh tahu sis. check UPT. kalau +ve, pregnant. kalau -ve, tak. kalau pregnant dan ada bleeding, jumpa doktor. kalau tak, ada bleeding, rekod dalam kalendar/diari, kalau period datang, most probably tu darah awal period. kalau tak period juga, boleh jumpa doktor.

5mo ago

baik sis.. t. ksih atas komen

klu Sy period smpai 3 mnggu Dr bln lepas lgi cmtu... doktor Pon kata normal sbb hormon...Sy abik perancang suntik depo...bersalin bln 8 aritu

5mo ago

ohh ye ke..

Klu awak tnjuk gmbr nie kt Dr pun, diorang garu kepala.. Apetah lagi kami ibu2 yg xde medical background..

5mo ago

baik sis.. sya akn buat upt dulu.. klau masih negative dn tak period.. saya akan jmp dokter

dah buat upt ke sis?upt sis mcm mana skrg? positive ke negative?

Dah buat UPT?

5mo ago

saya ada buat 3 hari lepas tapi negative

cek upt