Apakah ini bleeding? Gambar kurang mnyenangkn

Ini bleeding ke ibu ii,, kputihan sblum ni berkrim wrna putih,, tp ygni tekstur sprti kputihan subur tp brwrna mcm ni

Apakah ini bleeding? Gambar kurang mnyenangkn
4 Balas

minta maaf sis .. sebelum terjadi mcm ni ada bersama dgn suami ke . biasa nya ni keputihan yg dah lama peram .. 1 hari keluar memang bnyak sbb banyak pergerakkan . and lepas bersama suami . kerap la cuci bersih bersih . guna air paip je . jgn guna sabun detol .. harap membantu .. bleeding colour merahh bercampur lendir

mungkin tanda2. tpi jangan risau kalau setakat sekali 2 keluar awak cuma kne jaga diri. jangan angkat berat , jangan stress , jangan terlampau lincah berlari melompat dan sbgainya. kalau awak jdi mcm tu disebabkan "bersama" dokter akan suruh awak kurangkan dulu. smpai kandungan kuat. apa2 pun jaga diri ya

saya keluar mcm ni 3 hari lepas lepastu terus keluar darah mcm putus haid. Now dekat hospital. Esok dokter check darah untuk tau kandungan jadi ke tak. Doakan ya

4mo ago

saya dh dpt tau result. beta HCG saya menurun. Esok scan bawah untuk confem kan baby.

normal