Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

Awak kalau czer and merancang sendiri memang salah tu. Risiko untuk lekat sangat tinggi. Setakat ni takde lagi yang merancang pakai ubat akan lekat pada masa yang terdekat 😌 jadi lebih baik awak pergi tanya yang lebih pakar. Sebab kes awak kes czer . Bukan benda main main 7 lapis tu wak 😭