contractions 34weeks

hi. im new mom here ? btw,i just wanna ask to all mom here, i preggy for 34weeks already and ths is my 1st time .. can u share me about the contractions and how it feels like ? ???

16 Balas

Dlu sy 2hari tahan contraction. 1st day klua darah dlu, xde rasa sakit. Ptg2 sikit tu dah rasa sakit mcm senggugut, tp setiap 15-30minit mcmtu. P hospital, dorg xnak trima masuk lg sbb bukaan bru 2cm. Mlm tu mmg xblh tidur lgsg sbb sakit berulang2. Pagi2 tu dah start sakit setiap 5-10min. Sakit tu mmg xleh nk kata apa dah, ingt kt Allah je 😅

5y ago

Wah dahsyat Nye smpi 2 hri tahan sakit??? I yg contraction x smpi 4 jam pun rsa seksa sgt...