Exercise In First Trimester

I'm anxious abt doing yoga even though my gynae said resume everything as normal. I'm just afraid my baby was too fragile and whenever I do certain poses might harm the baby. Does anyone experience or does yoga even though in their first trimester

19 Balas

Saya join coaching tentang pregnancy.. Apa apa jenis exercise tak apa ja buat.. Jangan buat yang berat ja.. Yang penting dapat keluarkan peluh, ok. Yang paling penting untuk penjagaan diri dan baby tu dari segi pemakanan.. Jaga pemakanan, tak adalah masalah ibu dan anak.