Exercise In First Trimester

I'm anxious abt doing yoga even though my gynae said resume everything as normal. I'm just afraid my baby was too fragile and whenever I do certain poses might harm the baby. Does anyone experience or does yoga even though in their first trimester

19 Balas

I mengalami kesusahan Dalam pernafasan, macam tak cukup oksigen, asyik kena tarik kuat untuk nafas, tak dapat baring

2y ago

kndungan sy 11w 6day. sy pun sm susah nak tdr wktu mlm. selalu trjaga awal sbuh jam 4 smpai ke pagi. perut rs krg selesa time ms nie. tp pekara biasa. sbb baby dlm proses membsr. jnji tak mengalaminya skt yg trover sgt dan keluar drh. klau 2 tnda tu brlaku.cpt2 g klnik yg trdekat.