36 week dah, due 20/12

Ibu2 yg 36w baby msh aktif ke? Sy 36w 2d baby aktif sgt smpai sy paranoid dia ok ke x dlm tu. Aktif dia mcm tgh korek2 perut ni lak. Ada yg sama x? Xsbr lak nk jmpa baby. Xlarat gak dgn skit pinggul lg ni. #firstmom #firstbaby

13 Balas

korang skit pingul xleh jalan kee? skrng saya skit pinggang xleh jaaln mungkin tersliuh

1y ago

Sy nye skit tulang ekor, siksa bila duduk je. Bila jln ok je cuma xleh lama sbb baby kerap mngeras. So far xde mslh lain, mcm lmbt lg je ni nk bsalimln 😅