36 week dah, due 20/12

Ibu2 yg 36w baby msh aktif ke? Sy 36w 2d baby aktif sgt smpai sy paranoid dia ok ke x dlm tu. Aktif dia mcm tgh korek2 perut ni lak. Ada yg sama x? Xsbr lak nk jmpa baby. Xlarat gak dgn skit pinggul lg ni. #firstmom #firstbaby

13 Balas

saya pun 36w due 21/12 beza sehari je dgn sis.. baby tiap hari masih aktif , cuma saya je dh sakit ari2 n kdg2 braxton hicks dtg mcm senggugut n baby mengeras .. baru ni check kk alhamdulillah smua ok normal je.. inshaAllah jgn risau sgt ye tkde apa2 tu