pampers NB

hi ibu2 sy nk tanya pampers brand apa ya yg ok utk bby newborn?

33 Balas

ikut sis n tengok pada kulit bby. mcm sy awal2 beli petpet newborn. then saje tukar kpd drypers. xminat drypers sbb mcm nipis n mcm xserap kencing dgn berak sgt. sekali kencing bila pgg mcm meladung lendut. pada sy la..so sy tukar petpet blik😂 benda ni subjektif. kne tengok pada kesesuaian kulit bby n ikut pada sis prefer yg mana. yg pnting pada sy,3/4 jam skali sy tukar pampers. kalau dengar bby berak trus tukar. tkut ruam