cuti

Hi ibu2 semua , boleh minta pandangan ibu2 yg bekerja tak ? sy da nak masuk 36w dan td mak sy ad tegur suruh ambil cuti bersalin awal , ibu2 semua ambil cuti awal atau bekerja mcm biasa ?

10 Balas

terima kasih kpd semua mommy yg sudi respon , alhamdulillah sy da selamat bersalin dah pon pd 7/6/20 , seminggu awl before due date , sy start amek cuti masa 37 weeks sbb alang2 masa sy 37 weeks tu da cuti raya , kpd mommy yg sdg menanti hari sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan serta selamat dan sihat kedua ibu dan anak , Amin🤲