cuti

Hi ibu2 semua , boleh minta pandangan ibu2 yg bekerja tak ? sy da nak masuk 36w dan td mak sy ad tegur suruh ambil cuti bersalin awal , ibu2 semua ambil cuti awal atau bekerja mcm biasa ?

10 Balas

Sye ambil awal clear kan AL dulu. Huhuhu yg 1st pregnant ambil awal 37weeks ingat nk berjalan jalan cari makan tapi 38week kene warded induce sbb placenta xde progress. 2nd pregnant pon ambil awal cuti start 38minggu and ingat nk jln jln cari makan jugak tapi 38week 4days terberanak pulak. 😅.