Minta motivation

Hi ibu2 sekalian. Saya berumur 25 tahun seorang Suri rumah . Sebelum ni saya bekerja anggaran gaji paling2 5k mesti ada dlm tangan tapi suami minta berhenti untuk jadi Suri rumah Dan jaga ibunya yang tidak sihat, saya turuti. Tapi sewaktu birthday saya, saya diceraikan dalam keadaan mengandung 6 bulan. Husb saya kantoi curang dah banyk kali. Termasuk dengan janda anak 2. Dia ajak rujuk semula tpi dia tertinggal handphone dia Dan kantoi smpai ke tahap dia langgan pelacur sewaktu outstation. Saya tolak untuk rujuk semula. Saya pulang ke rumah parents saya, saya sedar saya Masih sayangkan dia Dan Cuba tnya macam mana hubungan kami. Malah dia pula ckp dia dah dpt perempuan yang dia try Sebelum ni Dan akan berkahwin tak lama lagi. Dia minta jangan gangu hidupnya lagi. Saya rasa kecewa sngt. Ibu2 mcm mna nak move on dengan zuriat dia dalam perut ? Kdg2 saya sedih bila sakit perit mengandung saya urusakn sendiri. Drive pergi klinik semuanya sorg diri. Saya kdg2 down dah tk rasa happy mengandung. Smpai kdg saya rasa nk endkan life kami berdua sebab terlalu letih dengan ujian. Dia tk pernh ambil tahu pasal ank ini langsung. Ini anak pertama saya. Macam mna ye ibu2? Apa yang perlu saya buat?

28 Balas

Assalamualaikum ibu2 semua . walaupun kita tidak salin mengenali, terima kasihh sebab banyak tinggalkn comments yang memberi kata2 positif untuk saya . menagis saya baca satu per satu comments yang ditinggalkan. saya tahu skrg saya betul2 down, tpi in shaa Allah, saya janji saya akan bangkit dan kuat demi kehidupan kami berdua akan datang. jika tidak keberatan, saya minta ibu2 juga turut doakan saya untuk terus kuat Dan tabah dalam ujian yang mendatang, saya harap saya redha dengan takdir yang dah ditulis untuk saya. semoga urusan ibu2 juga dipermudahkn dan diberi kesihatan yang baik. terima kasih sekali lagi, tak dpt saya gambarkan betapa bersyukurnya saya dpt meluah disini Dan ramai yang memberi kata2 semangat terima kasih banyak2 -bakal ibu tunggal. :')