Ubat perancang keluarga

Ibu² nk tnya Klau ubat perancang yng untuk ibu menyusu badan..ada tak ubat perancang yng ada cuti seminggu..MCM saya hari tu ank pertama mnm ubat perancang keluarga yng Noriday tu..nurse KK ckp klu ubat perancang Noriday nie tak boleh berhenti and tak boleh tinggal sesekali pon nk trus mnm..klu ubat perancang untuk ibu² menyusu badan ada tak yang cuti seminggu..🤔

1 Balas

biasanya 6bulan pertama mmg mkn yg noriday . lps ank masuk 6bulan dh start mkn nurse suruh tukar pil yg 21biji . so ank dh masuk 6bulan ni, sya tukar ubat ke nordette. ank fully bf/df. susu badan x terganggu.

2y ago

ouhh tapi mula mnm Noriday memang period tak teratur ke..saya dulu masa mnm Noriday period klur sikit kdng tak teratur..risau nnti mngndung lgi..Noriday memang MCM tu ke atau MCM mna sis..sis mnm teratur tak period.waktu mnm pil Noriday tu..