Sunatkan Bayi

Hi ibu2, na minta pendapat cikit, antara sunat masa bayi atau tunggu dia besar, mana lagi mudah dan senang jaga, ada x ibu2 yang ada pengalaman sunatkan anak masa bayi, macam mana cara penjagaan ye?

11 Balas

Wktu bby sgt baik..cepat baik, x perlu nk berpantang, bby x aktif lgi jd luka xpt baik dan doktor pon ckp sense sakit bby x develop fully, so dia x sakit mne... lagi awal buat lgi bagus..sblm 4 bulan bby x bnyk gerak lgi.. sy buat cara sutureless.. luka tu pakai gam.. lepas sehari dah fully heal dah