sedih

Hi ibu2.. I just wanted to share my feelings. Jgn kecam sy ibu2. Sy tau ni bukan platform utk share pasal perkhawinan.. I don't have fb. Hari ni bufday sy yg 29th.. skg mengandung 33weeks+ tp suami sy tidak wish sy. Kami duk pjj sejak preggy. Sy kesal berkhawin dgn dia. Mmg kami x pernah cukup duit sbb sy srt. Dah 5bulan dia x dtg tgk sy dgn alasan xda duit. Call pun jarang.. wats app only if I text him klau x 2/3 hari x wats app. Adik2 pun perasan dia x ambik tau pasal sy and baby. Sy terbaca wats adik beradik sy?. Mcm mana sy nak positivekan diri?

84 Balas

Happy birthday sis. Semoga sis and baby sentiasa kuat and dilindungi Allah. Sis jangan negative thought sangat ya. Pk yg positive je. Ibu hamil ni senang di kawal emosi, terlebih sensitif. Sis jangan Pk bukan2 ya. Tak semua org boleh pjj. Sis sangat kuat sbb boleh pjj dgn hubby. In shaa Allah xde apa2 tu. Hubby sis cuma busy kerja utk cari duit untuk sis and baby. Don't worry too much ya sis. Banyak kan berdoa. ❤️