Minum air gula

Ibu2 boleh share x pngalaman mnum air gula? @ tips mnum air gulaa... Stgh org xdpt mnum.. first baby

42 Balas

Kalau nak sedap buat check up dekat klinik swasta, air gula sedap 😁 Kalau dekat kk biasanya sy standby minyak angin siap2 dgn air suam. Minum jgn benti byk kali. Kalau boleh teguk laju2 then kumur2 lps tu bg hilg rasa. Terus sapu minyak angin

3y ago

mcm ni la cra saya tak muntah untk pregnant kdua ni😌 bawak minyak angin siap . mnum cept2 trus g toilet kumur 😁