Vaksin utk ibu hamil

Ibu2 ade x pengalaman dah ambik vaksin covid 19 ketika mengandung

7 Balas

Saya pregnant 24 weeks, dah lengkap amik dua dos vaksin pfizer. Dos pertama on 21weeks & kedua on 24weeks…

3y ago

2nd dose kesan kt sy agak dlm drpd 1st dose. Sy lenguh2 badan tp mostly kt tmpt cucuk, chill2 nk demam tp xdemam, pening dan lesu.. tp telan panadol ok kejap. Then dtg balik. Tp insyaAllah ni semua kesan sementara, dan depend pd badan ibu2 😅