Vaksin utk ibu hamil

Ibu2 ade x pengalaman dah ambik vaksin covid 19 ketika mengandung

7 Balas

Masih menunggu panggilan dr KKM 😬 Saya ada tanya doktor masa pregnancy check up baru ni. Doktor kata vaksin “pfizer” boleh je ambil masa usia kandungan (16>33 minggu) ✌🏻 Seandainya tak sempat & dah terlepas minggu pregnancy tu, tggu sampai dah melahirkan je. Doktor pesan kalau dah dapat panggilan, pastikan bawak buku pink sekali untuk rujukan sbb dlm tu ada details tahap kesihatan kita dan baby sepanjang kehamilan ☺️

3y ago

dah ada masuk berita ibu sarat hamil Ambil vaksin... inshaAllah baik utk ibu Dan baby..tapi apa2 pon refer dr masing2 sbb tahap kesihatan setiap org berbeza2.