Pleasehelpmom

Hi ibu nk tanya, kalau nk bersalin nanti kena cukur ke bulu kemaluan? Kalau gunting shj boleh x? Sbb sy takut cukur gatal🥲🥲🥲 ada tk yg gunting je? Atau ada x tips kalau cukur xgatal.

13 Balas

cukur, tapi kena selalu cukur. tiap minggu, sebab tk tahu bila baby keluar. sis hari tu buat silap cukur 3 minggu bfore beranak, bulu pon start naik balik dah. masa pantang dia start naik banyak, susahnya tuhan je tahu nak pantau jahitan, nak letak ubat. sy mintak husband buatkan, haa jangan tahu mintak anak je. benda2 camtu pon kena rajin2 buat.😂

2y ago

hihihi tu la function husband🤪