ibu menangis

ibu mengandung yang selalu menangis.. ade efek ape ape untuk baby x... perasaan sy sensitif mse mengandung ni.. slalu menangis ?

18 Balas

Sejujurnya sy dah nmpak effect tu pada baby sy yg baru lahir nie pd 25/4 hari tu .. Dulu sy sgt mudah mengeluarkan air mata sampai menangis teresak2.. Tgok hindustan pon bole nangis dan apa lg bila gaduh ngan suami n suami pulak x memujuk haha. now baby sy kerap sgt menangis, time mandi nangis,time nk pakai kn baju nangis, time nk tukar pampers pon nangis. letak kat tilam dia pon nangis mau nya kena dodoi kat tangan mama n papa dia .. baru sy faham tindakan sy waktu mengandung kn dia membawa kesan yg x baik bila dah lahir . hmmm menyesal rasanya x kawal emosi nie masa mengandung .. nie dah la baby first bila dgr dia menangis sampai mengigil2 rasa kesian pulak. dia akan senyap bila kena susu n di dodoi kat tgn .