ibu menangis

ibu mengandung yang selalu menangis.. ade efek ape ape untuk baby x... perasaan sy sensitif mse mengandung ni.. slalu menangis ?

18 Balas

effect emosi baby dkat dlm jg, baby pun blh stress.. kata org klu time mengndung slalu nangis, baby nanti lahir pun slalu nangis.. sy pun slalu rasa nak nangis je tapi sy rajin2 tgk video lucu2 kat youtube 😅 jaga emosi n bykkan bersabar ya sis.. ingat baby selalu, mudah2an nanti dipermudahkan yaa 💕