Warna & Maksud Najis Bayi

Hi ibu-ibu! Anda pernah rungsing tak fikir kenapa warna najis bayi anda bertukar-tukar? Haa, ada maksud di sebalik setiap warna tu☝? Di sini kami kongsikan sedikit info untuk rujukan anda. Semoga bermanfaat!

Warna & Maksud Najis Bayi
11 Balas

Baby sy memg berak colour hijau.. Sy ingtkn normal... Huhuhuhu...

4y ago

sy pernah baca kalau ank berak hijau kalau baby bf dpt foremilk je.. Kalau fm plak iron tinggi kalau berak hijau.. Ape2 rujuk pd yg pakar..

ank sy kadang wrne mustard kadang wrne hijau

4y ago

Sama sis.. Mak saya ckap kalau hjau sbb kita mkn syur.. Kot la.. Kn bf..

Ni utk bayi bwh setahun ke? kalu ank 1thun ke atas?

Anak saya pun mustard juga.. Bf kan

Anak sye kejap mustard kejap hijau

👍🏼👍🏼👍🏼

Good info 🤗💕

👌👍👍👍

👍👍👍

10s info