BUAT IBU IBU YANG SUKA TAYANG BABY BUMP

IBU IBU JANGAN BANGGA SANGAT SUKA TAYANG BABY BUMP YAA DUK TANYA LAKI PEREMPUAN, LAKI PEREMPUAN LAA TAYANG BABY DUK GERAK DALAM PERUT TU LA RISAU SEBENARNYA MENGUNDANG PADAH NANTI, SEBAB GAMBAR IBU IBU HAMIL TU JADI TEMPAT ORANG MELEPASKAN NAFSU ALMAKLUM LAA SEMUA TENGAH NAIK, BADAN NAMPAK SEDAP JANGAN INGAT ADA YANG SUKA TENGOK KANAK KANAK JAA YAA, IBU IBU HAMIL PUN SAMA JUGA LAGIPUN, PERUT TU AURAT YAA https://my.theasianparent.com/gambar-perut-mengandung-hati-hati

2 Balas

Setuju. Tahu just suka suka. Tapi tahan lah ye jangan post, tak elok pun.