Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?

Hi ibu-ibu TAP yang gorgeous😘 Min nak tanyalah, apa makanan ibu semua sewaktu mengandung ya?🤔 Kalau min lah dulu suka sangat makan ikan keli goreng rangup-rangup cicah sambal kicap 😋 Lapar pulak bila terbayang waktu tengah hari macam ni😆 Haah mommies lain makanan apa pula? Jom kongsikan di bawah😉

Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?
386 Balas

kari..selang sehari kari..kdg tu seminggu direct masak kari..

makn beef steak, lamb chop, cheese, yg masam2 n masin2 n pedas2

4y ago

Uish beef steak! Lamb chop dengan cheese tu serupa. Rasa tak lengkap kalau takde cheese haha

tah la min.. teruk sekarang nak icecream je.. brp kali repeat dah..

4y ago

kan sis.. allahu kalau boleh nak hari2

ikan bilis goreng bsalut sos dan kicap..goreng kering2 gitu

Hr hr mkn kna pedas..kalau tk pdas msti mknan tu tk hbs

4y ago

Amboi min byknya cili.mna tak nya msk hospital.ni sy teringin mee pedas giler..tp tk brani dh heehe

Buah2.. Epal merah.. 😂 Nasi sye xboleh nk terime sngt..

Kek, aiskrim, coklat. semua manis2 masa pregnant baby girl

Suka sgt mcd n pizzahut. Hmpir tiap hri order 😌😌😌

sekarang suka makan manis2 ya allah sedap nyaaaaa

4y ago

sekarang nak icream je min..

sup daging kedai siam, nasi ayam penyet 😂