Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?

Hi ibu-ibu TAP yang gorgeous😘 Min nak tanyalah, apa makanan ibu semua sewaktu mengandung ya?🤔 Kalau min lah dulu suka sangat makan ikan keli goreng rangup-rangup cicah sambal kicap 😋 Lapar pulak bila terbayang waktu tengah hari macam ni😆 Haah mommies lain makanan apa pula? Jom kongsikan di bawah😉

Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?
386 Balas

everything bende manis tapi bukan mcm gula2 la. mcm bende dessert cake

buah mangga air tembikai air sirap bandung bihun tomyam aiskrim magnum

Buah, kekacang n manis2. Sebelum mengandung xsuka makanan manis pun

Semua makanan jd mknn kegemaran.. selera mnjdi2 smpi bby pn besau..

Karipap & nasi lemak buatan suami #TAPSupermoms #TAPactiveusers

keropok lekor.. sbb mkn nsi xde selera morning sickness yg terok

Time hamil xda makanan kegemaran. Rasanya semua nak dimakan😁

buah jambu batu, cicah dgn kuah rojak mak mertua buat 🤤

Aiskrim n semua jenis buah... Lau hadap sorg2 pn boleh habis...

suka yg pedas padahal xmkn pedas..suka gak manisan mcm cake2..