Barang Baby

Ibu ibu start beli barang baby week berapa? Awal sangat ke kalau nk start beli skrg? Week 21#ingintahu #firstbaby

39 Balas

hmm masa anak first kan barang2 semua sedekah dekat anak org.. tinggal baju yg nk djadikan kenangan je.. dah sama2 stuju dgn husb lg 5 tahun.. skrg hamek kauu anak masuk 3 tahun dah nk dpt yg kedua.. brg2 kena shopping balik ler.. hmmm... beli skit2 sis setiap bulan beli.. klau beli smua pon boleh tp sy jamin esok nk beranak tu mesti ada lg nk dibeli tu 😂