Barang Baby

Ibu ibu start beli barang baby week berapa? Awal sangat ke kalau nk start beli skrg? Week 21#ingintahu #firstbaby

39 Balas

boleh dah beli sis, saya pun start membeli around week mcm sis. skrg dah 3rd tri, nak jalan lama pun dah mengah, taklarat😁🥴 alhamdulillah brg pun 90% dah siap, tunggu nnt nak basuh & mengemas jaa last part. beli sikit2 dari skrg takpa, duit takde la rasa sangat keluarnya dari beli sekali gus, terok sikit. hehehe 🥰