Kedudukan baby

Ibu ibu pernah tak pergi scan then doktor ckp tempat kandungan sedikit kebawah, tapi baby sihat dan aktif sgt, bahaya ke ibu ibu? Kita first time mom risau sgt, kita banyak rest dr mula tahu dan hari ni dh masuk 5 bulan, Ibu ibu ada tak pengalaman mcmni ? Kandungan dekat bawah sedikit #ingintahu #firstmom

3 Balas

aah if awal masih okay. saya rasa by 28 weeks if masih bawah then nnti doktor akan refer. saya punya pun uri sedikit kebawah tp masih tk sampai 28 weeks so takpe. kita banyak banyak doaa ehh 😊

7mo ago

insyaAllah moga baik baik sgala nya ♥️

sy pun mcm tu.. baru ja dr scan 5 bulan haritu.. kndugan masih d bwh.. hrp2 nti brubah lahh posisinya

7mo ago

harap mcmtu risau pulak bila auntie2 dok ckp hati² tkut bby tkluar awal

sy pun msh d bawah, tp dia sihat jd ok je. kekadang sbb bntuk bdn kta jga..

7mo ago

baik terima kasih , lega dengar