Lampu bilik maalam

Ibu Ibu ketika baru melahirkan.. Time malam anak newborn tido tutup lampu or buka lampu? Bilik dalam keadaan cerah atau gelao waktu malam??? #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

29 Balas

tak cerah tak gelap. tapi suram/malap. sy pasang lampu bahagian ruang yg berdekatan bilik (cth ruang tamu),bilik lampu tak pasang jadi bilik pun tak terlalu cerah atau gelap. Ataupun pasang lampu khas utk tidur shj.