Rambut gugur

Ibu ibu disini pakai syampu ape ye pas bersalin..ranbut gugur byk..xtau nk pakai syampu ape dah..kesian tgk kepala sndiri, da la rambut jenis x lebat sgt?

1 Balas

syampu hny membersih. cuba guna gel aloe vera sapu kt rambut & kulit kepala bg soothing.. dan zam zam hair oil. bau dia mmg xbrape syok. tp so far sy pkai ok. mana tahu bkesan utk awk jgk. kdg 2 mggu skali sy guna inai dan jgn lupa trim rambut bhgian bwah. smoga bmanfaat ☺️

4y ago

terima kasih..nnti boleh cuba.. ☺️☺️