bayi baru lahir

hello ibu ibu , bole tanya kalau mak guna sijil lahir warganegara disebabkan daftar lewat , ayah pula guna sijil lahir warga asing bole daftar sijil lahir anak ke , lepastu taraf anak ikut siapa ibu dea ke atau ayah ' semoga ada respon yah 🤗🥰

1 Balas

taraf warganegara anak ikut ibu sis sebab ank buah saya dua² pun begitu

1y ago

klw ada sijil nikah ayah baby ada ic ibu guna sijil lahir taraf tetap ikut ibu ke atau ayah?