10 weeks , 1st baby , 1st trimester

i feel scared, little nervous and excited at the same time! No morning sickness but i really hate the smell of cooking / food. #Alhamdulillah #istillcantbelieve #imsohappy #10monthmarried #10weekpreggy

15 Balas

Syukur Alhamdulillah.. Saya faham prasaan sis..Sya menanti hampir 9tahun sis.. Smpai skrg rasa mcm x prcaya..hehehe..Tp Allah S.W.T dah mmg tetapkan rezeki utk kita..cuma cpt atau lmbat,tu je yg kita xtau..Sya dah 23w++ ..Baby pn dah aktif tendang²...😘😘 Apa pn,Tahniah mommy to be...Take care n semoga semuanya d permudahkan utk kita semua..in shaa allah amin..

5y ago

thanx sis.. In Shaa Allah amin..

congrats sis.. bertuah u, rezeki after 10 months married. i almost 4 years married, and alhamdulillah, now 10 weeks pregnent.. 😍😍 #iuibabies #triplet.. insyaAllah

4y ago

Wow triplet ke sis

saya dah 19week 6days. morning sickness start minggu ke 7 sampai 13 but tak teruk sangat. sensitif dengan bau je lebih. Paling teruk nak tempek bedak pun malas.

5y ago

me too. sngat malas. trun keje pun bawak muka kosong jer. hihi. tulah. sensitif sngt kan dgn bau ni. lebih2 lagi bau masakan.

Alhamdulillah, huhu sama lee dengan kita, dari bulan pertama smpai sekarang husband tkot bawak pegi kedai makan, sebab I tak boleh tahan dengan bau2 makanan 🤮

5y ago

yalah. mmg sakit sangat hidu bau tu. tak suka betul kan.

My one now is secbaby, 8weeks 🤰🏻 my first time also same like u feeling nervous but happy at one time! 🥰

5y ago

Thankyou 😉

Hi. How many months you kahwin and dapat tau you preggy ? I mean the gap. Anyway congrats :)

5y ago

Oh ok thanksss. ❤️❤️❤️

tahniah. .sama dgn sy alhamdulillah . .bru sbln kawin . .dh 11 week . .😊 suma bercampur aduk . .

5y ago

congats!! byk kn membaca..

sama sangat. no morning sickness too , but alert with smell , pantang ada bau .

tahniah, kita sama 10w. smoga ibu & bby sihat sehingga selmt melahirkn 😊

5y ago

wow. tahniah. amin2. smoga awak pun sama sihat2 sja.

hai. i bru 4 minggu lebih. blm ada lg morning sickness

5y ago

hai. tahniah awak. take care ya