threaten miscarriage

I Ada pcos n Hipertension,da dua Kali keluar darah,pertama Kali masa 8weeks..2nd time is now..currently 16w6d..baby is fine tapi mcm Mana nak elakkan benda ni jadi lagi..skrg tgh tunggu doctor o&g

2 Balas

kene bedrest bebtul sis.. jauhkan dripd sesuatu yg buat kite stress. jgn buat pape keje buat masa skrg. hipertension ni bhya. sis jgn kuat sgt berfikir ye... Semoga sihat² selalu!💗

total bedrest. stop having sex. no driving. no long distance travel. jgn angkat berat. bykkn rehat.